About Us

— ‘The best way to predict the future is to create it’ – Abraham Lincoln

‘Ik wil bedrijven helpen bouwen en doen groeien. Ik geloof in een win-win aanpak: mijn doel is om waarde te creëren voor alle stakeholders. Mijn allround ervaring deel ik graag als klankbord voor ondernemers en bedrijfsleiders en als groeimentor voor het ganse managementteam. Als adviseur, wil ik het proces van strategie ontwikkeling naar implementatie begeleiden. Vanuit deze positie wil ik individuen en bedrijven helpen focussen op groei en innovatie. Continu verbeteren is de rode draad in mijn aanpak.’

Jan Celis is een geboren CEO met internationale ervaring en double digit track record. Als bouwer van bedrijven is hij gedreven om continu verbeterpotentieel te identificeren en waarde te creëren.
Jan is handelsingenieur van opleiding en werd op 28-jarige leeftijd Algemeen Directeur van Hamal, het familiebedrijf in smeersalades en sauzen, waar hij op korte tijd een exponentiële groei realiseerde van omzet en winst. Zijn sterk strategische aanpak resulteerde in absoluut marktleiderschap. Ook nadat hij Hamal verkocht, bleef Jan de drijver van double digit groei van Johma-Hamal.

Na de Hamalperiode besluit Jan om zijn rijke ervaringen en best practices wat betreft businessinzichten en groeistrategieën als klankbord en groeimentor te delen met ambitieuze managers, ondernemers en bedrijfsleiders. Zijn systematische focus op verbeterpotentieel en zijn resultaatgerichtheid, zijn zijn handelsmerk.

Waar helpt Jan ondernemers, bedrijfsleiders en managers mee?

 • Ontwikkelen van strategie
 • Optimaliseren van businessmodellen
 • Verbeteren van resultaten
 • Uitwerken van groeiscenario’s
 • Integratie van taak- en mensgerichte acties
 • Allround mentorship

Jan Celis

Klankbord, Mentor, Ondernemer

— ‘Each person’s map of the world is as unique as their thumbprint. There are no two people alike. No two people who understand the same sentence the same way. So in dealing with people try not to fit them to your concept of what they should be.’ – Milton Erickson

‘Als coach geloof ik sterk in de kracht van aandacht en focus: de oplossing van al je vragen zit in jezelf. Persoonlijk leiderschap betekent dat je durft kijken naar wie je bent, wat je wil en wat je kan om van daaruit doelen te stellen en in interactie te gaan met anderen. Samen resultaten halen is vertrouwen bouwen, verschillen waarderen en verantwoordelijkheid delen voor wat er afgesproken is. De kunst is om het beste van mensen te activeren. De positieve dynamiek die daardoor ontstaat is van een uitzonderlijke kracht en maakt alles mogelijk.’

Chris switchte van het onderwijs naar de bedrijfswereld om zo haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en haar interesse voor business te kunnen combineren. Zij haalt het beste uit mensen en stimuleert hen om hun talenten in actie te brengen en hun persoonlijk leiderschap te verhogen. Als klankbord van CEO’s, ondernemers en leidinggevenden coachte en trainde zij in de afgelopen 15 jaar meer dan 1800 individuen en teams. Haar intensieve betrokkenheid en waarderende aanpak creëert een sterke vertrouwensband met haar coachees.

Chris heeft een masteropleiding in Germaanse Talen en Communicatiewetenschappen. Zij focust op gedragsvaardigheden als hefboom voor persoonlijke effectiviteit. In die context specialiseerde zij zich als trainer en coach en werkt zij met verschillende persoonlijkheidsinstrumenten. Zij is oa. gekwalificeerd voor het werken met het Insights Discovery model, MBTI step 1 en 2, Appreciative Inquiry, TKI, Strenghtsfinder 2.0 en DISC. Daarnaast is ze geaccrediteerd coach bij de KFBN.

Waarmee helpt Chris ondernemers, vrije beroepers en leidinggevenden?

 • Ontwikkelen van leiderschap
 • Verhogen van persoonlijke effectiviteit
 • Integratie van mens- en taakgerichte acties
 • Verbeteren van samenwerking
 • Begeleiden van conflictoplossing

Chris Van de Cloot

Business & Life Coach, Klankbord, Trainer

Ons team

‘Nog te vaak zien we dat een administratie of boekhouding volledig gefocust is op het voldoen aan wettelijke verplichtingen. 

‘Mijn jarenlange ervaringen en waarnemingen als ondernemer hebben mij overtuigd dat gemotiveerde, getalenteerde personen die een hecht en vertrouwensvol team vormen, de absolute vereisten zijn voor performante, uitmuntende organisaties.

Na mijn studies ben ik onmiddellijk in het voedingsbedrijf van mijn ouders gestapt. Door een op dat moment te grote generatiekloof, heb ik het bedrijf tijdelijk verlaten en ervaring opgebouwd in financiële administratie bij KMO’s en multinationals.

‘Bedrijven moeten niet alleen een job en een carrière aanbieden. Het gaat er ook om om mensen duurzaam te engageren en hen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Dat zijn belangrijke uitdagingen voor bedrijven in deze tijd. Hen daarbij helpen en begeleiden is al 40 jaar mijn passie.’

Start vandaag nog

Laat je bedrijf groeien

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vitae dignissim mauris, sit amet aliquet est.

Ons team staat voor je klaar

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Start vandaag nog

Laat je bedrijf groeien

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer vitae dignissim mauris, sit amet aliquet est.